fbpx

berbel, Persberichten

De bijzondere afzuigtechniek van berbel

  • 12 april 2021

Het berbel principe: het geheime recept voor schone lucht in de keuken

Rheine, april 2021 – De perfecte afzuigkap is een betrouwbare afzuigkap, die kookdampen en onaangename geuren stil en permanent verwijdert en die zonder moeite schoon te maken is. De perfecte afzuigingtechniek is ontwikkeld door berbel met als uitgangspunt het berbel principe: je kijkt naar de uitdaging, neemt een bestaand en eenvoudig natuurkundig principe – de centrifugale kracht – en past dit toe op het probleem. Het resultaat is de meest effectieve luchtreiniging sinds er afzuigkappen bestaan. Uniek is dat er geen vetfilter meer nodig is, waardoor de kwaliteit van de luchtreiniging jarenlang constant blijft en het geluidsniveau en energieverbruik laag is. De bijzondere afzuigtechniek van berbel is gepatenteerd en hét succesrecept in de keuken.

De afzuigkappen van berbel zijn ‘Made in Germany’. De ingenieurs van berbel zijn erin geslaagd een nieuwe generatie afzuigkappen te creëren door innovatieve technologie, eigen onderzoek, gebruik van hoogwaardige materialen, uitgebreide kwaliteitscontroles en creatief design. De innovatieve afzuigtechniek, het berbel principe, is door het bedrijf gepatenteerd.

De bouwstenen van het berbel principe
Het berbel principe gaat uit van de centrifugale kracht, ook wel middelpuntvliedende kracht genoemd. De kookdamp, die uit lucht, water en vet bestaat, wordt door een smalle en effectieve sleuf in het binnenste van de afzuigkap gezogen. Aan de ingang van de afzuigkap komt er een tweede aspect bij: snelheid. De versnelde kookdamp wordt binnenin de afzuigkap in twee bochten geroteerd. Daarbij ontstaat de centrifugale kracht. De zwaardere vet- en oliedeeltjes worden uit de lichtere lucht geslingerd. Deze worden uitgescheiden en de lucht kan ongeremd verder stromen. De achtergebleven vet- en oliedeeltjes worden opgevangen in een RVS opvangschaal. Na het koken kan de klep opengeklapt worden en de schaal eenvoudig met een doekje uitgeveegd worden. Nog nooit was de reiniging van een afzuigkap zo snel en hygiënisch.

Jarenlang plezier
Zelfs na jaren zijn de berbel afzuigsystemen nog net zo krachtig als op de eerste dag. Dankzij het gepatenteerde berbel principe – de centrifugale kracht – werken ze zonder prestatieverminderende vetfiltertechnologie.

Het resultaat: een afzuigkap met permanent hoge en constante vetafscheiding en geurverwijdering (97%), die fluisterstil en energiezuinig is én makkelijk schoon te maken. In combinatie met een uitstekend design wordt koken een waar genoegen. berbel is daarmee het succesrecept in de keuken.

Meer informatie over het bedrijf berbel en het berbel principe is te vinden op: www.berbel-afzuigkappen.nl.

Downloadlink voor tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/berbel-download-de-bijzondere-afzuigtechniek-van-berbel/