berbel, Persberichten

berbel presenteert twee nieuwe Skyline Edge modellen met innovatieve functies & opties en een instapmodel in de Ergoline-serie

  • 15 september 2023

berbel, premium fabrikant van innovatieve afzuigsystemen, presenteert met plezier de actuele productinnovaties voor najaar 2023 op de vakbeurs area30 in Löhne. Bezoekers kunnen zich verheugen op indrukwekkende nieuwe producten. Daartoe behoort onder meer de Skyline Edge eilandkap met liftsysteem in de varianten Base en Play. Beiden zijn te bedienen met een nieuwe, gebruiksvriendelijke app en met de nieuwe afstandsbediening. De Play-variant gaat een stap verder en kan ook via handbewegingen worden bediend en bovendien beschikt het model over de nieuwe Motion Lights-effectverlichting. Verder presenteert berbel de Ergoline Base: het instapmodel binnen de Ergoline-serie hoofdvrije kappen.

De nieuwe modellen van de Skyline Edge eilandkappen met liftsysteem zijn een mijlpaal in de wereld van berbel afzuigsystemen. De innovatieve gebarenbediening van de Skyline Edge Play maakt een volledig intuïtieve bediening mogelijk, terwijl de gebruiksvriendelijke app en afstandsbediening zorgen voor een comfortabele bediening op afstand. De varianten Base en Play bieden klanten een ruime keuze aan functies en uitvoeringen om aan individuele behoeften en planningsvereisten te voldoen.

Daarnaast presenteert berbel het instapmodel in de Ergoline-serie hoofdvrije kappen: de Ergoline Base. Deze afzuigkap overtuigt niet alleen door het moderne en aantrekkelijke design, maar ook door de efficiënte afzuigcapaciteit. Met de Ergoline Base krijgen klanten een kwalitatief hoogwaardig product tegen een aantrekkelijke instapprijs.

“Op de vakbeurs area30 presenteren wij de nieuwste productontwikkelingen”, vertelt Andreas Wolfsholz, Managing Director van berbel. “Onze eilandkap Skyline Edge Play met gebarenbediening, de berbel+ app en de Ergoline Base zijn het resultaat van onze continue inspanning op het gebied van research and development om onze klanten de best mogelijke afzuigkappen voor de keuken te bieden. Met de nieuwe topproducten uit de Skyline-serie spelen we in op de sterke trends rond het thema licht en emotie in de woonruimte, die belangrijk zijn bij het ontwerpen van de huidige open indelingen van kook- eet- en woonruimten. We kijken ernaar uit onze producten te presenteren op area30 en verheugen ons op interessante discussies met bezoekers en hun feedback.”

Bezoek berbel op area30 in Löhne, stand A 20, om de nieuwste innovaties live te ervaren en meer te weten te komen over de innovatieve afzuigkappen van het bedrijf.

www.berbel.nl

___________________________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/berbel-download-berbel-noviteiten-vakbeurs-area30-2023/