fbpx

berbel, Persberichten

berbel Moveline – De tafelkap met lift voor meer ruimte

  • 30 augustus 2021

Rheine, augustus 2021 – Kookveldafzuiging is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Overal waar gekookt, gebraden, gestoofd, gepureerd, geflambeerd of gepocheerd wordt, moet elke beweging perfect zijn. Een afzuigkap is al lang niet meer een kwestie van noodzaak, maar eerder een partner die discreet en efficiënt zijn werk doet en waarop je kunt vertrouwen. Net als de berbel Moveline, de tafelkap met klasse, die op weg is een klassieker te worden.

Er zijn veel tafelkappen, maar de Moveline heeft het berbel ‘gen’. Dat is niet alleen te danken aan het gepatenteerde berbel principe, maar ook aan de buitengewone combinatie van design en functionaliteit. Hoogwaardig roestvrij staal en een decoroppervlak van zwart glas gepaard met intelligente technologie.

Een buiging voor de kunst van het koken
De Moveline tafelkap heeft een unieke lift- en kantelfunctie voor het volledig opvangen van opstijgende kookdampen. Wanneer de afzuigkap niet wordt gebruikt, verdwijnt hij in het werkblad, waar hij vlak is ingebouwd. Bij het omhoogkomen, buigt het bovenste deel in de optimale stand over de kookplaat en vangt de kookdampen betrouwbaar op waar ze ontstaan: bij de pan. Dankzij de berbel BackFlow-technologie blijft het glazen decorpaneel vrij van condens.

Ondanks zijn hoge prestaties werkt de afzuigkap stil. De keuken is een communicatiecentrum geworden – fluisterstille keukenapparatuur is vandaag de dag een must. Koken en een gesprek voeren hoeven elkaar niet uit te sluiten. De geïntegreerde LED verlichting van de Moveline verlicht niet alleen het kookgedeelte efficiënt, het zorgt ook voor een mooie ambiance. En na het koken kan de uitneembare lekbak gewoon worden uitgeveegd.

Flexibiliteit in keukenplanning
De berbel Moveline kan het best direct in combinatie met een panoramische kookplaat worden gepland. De ventilatorunit kan zowel in als achter de onderkast worden geïnstalleerd; in het geval van een kookeiland kan hij aan de achterkant worden geplaatst.

Afhankelijk van het keukenontwerp kan de luchtuitlaat naar keuze aan de zijkant of aan de onderkant worden gepland.

De Moveline is ook flexibel op het gebied van afvoer en recirculatie. De EcoSwitch-functie maakt het gemakkelijk om tussen de twee systemen te schakelen. Het sensor touch bedieningspaneel reageert zelfs met natte vingers.

Meer informatie is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

_____________________________ 

Downloadlink voor tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/berbel-download-berbel-moveline-de-tafelkap-met-lift-voor-meer-ruimte/