berbel, Persberichten

berbel Downline Infinity wordt onderscheiden met ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best

  • 11 januari 2022

Rheine, januari 2022 – berbel, specialist in kookafzuigingen uit Rheine, Duitsland, ontvangt opnieuw een bijzondere onderscheiding. De in september jl. geïntroduceerde, nieuwe Downline Infinity inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging krijgt de ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best. “Wij zijn zeer verheugd dat we, met deze nieuwe, grotere Downline- generatie, een nieuwe norm gesteld hebben op het gebied van kookplaten met geïntegreerde afzuiging en op het gebied van intuïtief koken,” laat Markus Wegmann, algemeen verkoopleider bij berbel, weten. Met een breedte van 900 mm en een diepte van 550 mm is de Downline Infinity ideaal voor kookeilanden. “De unieke dimensies en een nieuwe, ruim opgezette indeling van het oppervlak zorgen voor een unieke kookervaring”, aldus Markus Wegmann over de nieuwe ontwikkeling van berbel en hij vervolgt: “Een innovatief bedieningsveld en een groot aantal functies en nuttige opties zorgen voor absolute vrijheid bij het koken – met veel ruimte voor grote pannen.”

Als extra optie kunnen alle belangrijke basisfuncties van de afzuiging en kookplaat worden bediend met behulp van vijf draaiknoppen aan de voorzijde van het fornuis. Het perfecte gereedschap voor hobbykoks met een zwak voor techniek, die een optimale functiekeuze willen combineren met het tastbare materiaalgevoel en de dynamiek van een draaiknop. De robuuste en zware draaiknoppen creëren een intuïtieve bediening door de hoogwaardige en voelbare klikfunctie bij de schakeling tussen de standen. De op het koken afgestemde LED-verlichting van de knoppen ondersteunen het koken visueel door van kleur en helderheid te veranderen.

De Downline Infinity is uitgerust met een krachtig en energiezuinig ventilatieconcept. Eén enkele aerodynamische afscheidingsunit zorgt voor een constante zuigkracht – natuurlijk met behulp van het revolutionaire berbel principe. Via het instroomrooster met schuin geplaatste geleiders worden kookgeurtjes en -dampen betrouwbaar naar binnen gezogen. Gepatenteerde techniek op het hoogste niveau.

De ICONIC AWARDS: INNOVATIVE INTERIOR onderscheidt uitsluitend het beste van het beste uit de interieurbranche en binnenhuisarchitectuur. Deze belangrijke onderscheiding wordt toegekend door de raad voor de vormgeving, die sinds 1953 actief is als wereldwijd toonaangevend kenniscentrum voor communicatie en kennisoverdracht op het gebied van design, merk en innovatie. De feestelijke uitreiking van de ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR vindt plaats op 17 januari 2022 in Design Post Keulen.

Meer informatie over berbel is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl. ________________________________________________________________________________

Downloadlink voor tekst en HR-beelden: https://www.miespr.nl/berbel-download-berbel-downline-infinity-ontvangt-iconic-awards-2022- innovative-interior-best-of-best/