Geesa, Persberichten

AIM basket van Geesa staat voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid [BtoB]

  • 18 december 2017

 

 

 

 

 

 

 

Een bescheiden ontwerp met een diversiteit aan mogelijkheden

Amersfoort, december 2017 – Een onmisbaar badkameraccessoire is nog altijd de basket. Niks is zo praktisch en opgeruimd als alle shampoos, douchegels en scrubs geordend opgeborgen en binnen handbereik zijn. De AIM basket van Geesa is, ondanks zijn tijdloze ontwerp, uniek in zijn soort. Naast een grote gebruiksvriendelijkheid is deze basket ook innovatief. De AIM basket kan namelijk op twee manieren worden gemonteerd; met de korfinzet vast in de houder of met uitneembare korfinzet. Daarbij is de houder van de basket in glanzend chroom en de korf van duurzame kunststof, welke verkrijgbaar is in de twee standaardkleuren zwart en wit. Voor grootschalige projecten is het zelfs mogelijk de basket in iedere gewenste PANTONE-standaardkleur te produceren.

Wie kiest voor de combinatie van gemak, duurzaamheid en een minimalistisch ontwerp, kiest voor de AIM basket van Geesa. Geen opsmuk, maar strakke lijnen en geometrische symmetrie. Een houder van glanzend chroom wordt gecombineerd met een kunststof korfinzet. De AIM basket is een mooi voorbeeld van innovatie en gebruiksgemak.

Twee montagemogelijkheden
De AIM basket betreft een tijdloos ontwerp met meerdere mogelijkheden. Deze basket kan namelijk op twee manieren worden gemonteerd. De basket kan dusdanig worden bevestigd, dat de korfinzet uit de houder uitneembaar is. Dit is zeer praktisch voor het reinigen van de basket. De andere mogelijkheid is dat de basket zo wordt gemonteerd, dat de korfinzet vastgeklemd wordt en dus zeker in de houder blijft, wat eventuele diefstal tegenwerkt.

Gemak
Zowel aan de installateur als de gebruiker biedt de AIM basket comfort. De basket is heel eenvoudig en snel te installeren. De korf, bestaande uit hoogwaardig kunststof, is duurzaam en biedt een ruime en stabiele opbergplek voor meerdere verzorgingsproducten binnen handbereik.

Kleurenopties
De AIM basket past in een verscheidenheid aan interieurs. De basket is verkrijgbaar in de standaardkleuren wit en zwart. Bijzonder is dat vanaf 250 stuks de AIM basket in alle PANTONE-standaardkleuren verkrijgbaar is. Voor projecten kan deze basket dus in iedere gewenste huisstijlkleur worden geproduceerd.

De AIM basket is onderdeel van de AIM collectie, ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam. Deze collectie biedt een reeks aan badkameraccessoires met dezelfde ‘less is more’ uitstraling, waaronder de functionele toiletrolhouder met geïntegreerd planchet voor de mobiele telefoon.

Meer informatie over Geesa en de AIM basket is te vinden op www.geesa.nl.

____________________________________________________________________________


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff, tel: 06-15298836 of mail: wendy@miespr.nl
Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: michelle@miespr.nl

Downloadlink:
https://www.miespr.nl/geesa-download-btob-aim-basket-van-geesa-staat-voor-innovatie-en-gebruiksvriendelijkheid/