Download | TOWNHOUSE by Judith van Mourik

Referentie:

Beelden:
Klik op tekst in beeld voor download

Voor- en achterzijde| Voordeur geschilderd in de kleur Boringdon Green (Little Greene). De achterzijde van de woning kenmerkt zich door een ranke, houten pui.

Hal en gastentoilet | Trap geschilderd in de zachtroze kleur Plaster II (Paint & Paper Library). Gastentoilet voorzien van Nemox matzwarte handdoekring en gouden toiletborstelhouder (Geesa), Folio small wastafel (Alape), gecombineerd met Tara toiletkraan en toiletrolhouder in de custom-made kleur groen (Dornbracht). De AquaClean Mera douchewc toont een groen lichtje aan de onderzijde, welke in kleur aangepast kan worden naar de gewenste sfeer en is gecombineerd met de Sigma70 bedieningsplaat (beiden Geberit), die naar eigen ontwerp ingelegd kan worden. Hier afgebeeld met een design van Fornasetti.

Lounge en keuken | Muren en wanden in kleur Fuji (Paint & Paper Library), keukenkraan Tara in Dark Platinum Matt (Dornbracht).

Coffeecorner | Opmaat gemaakte coffeecorner, vervaardigd uit diverse materialen en texturen, dat karakteristiek is voor Judith van Mourik. In de coffeecorner is een waterpunt aangebracht voorzien van de Tara waterdispenser voor koud gefilterd water en kokendheet water in de kleur Gold (Dornbracht).

Gezinsbadkamer |Geglazuurd stalen wastafel Metaphor en ronde designspiegel met verlichting (Alape), custom-made matwitte wastafelkraan, thermostaatkraan, stortdouche en badmengkraan (Dornbracht), Setaplano douchevloer van mineraalcomposiet (Geberit).

Slaapkamer met badkamer-ensuite |Waskom Aqua in de kleur Deep Indigo (Alape) gecombineerd met de Vaia wastafelkraan in Dark Platinum Matt (Dornbracht) met daarboven een scheerspiegel en handdoekhouder (Geesa). De douchehoek heeft een CleanLine douchevloergoot (Geberit), Dark Platinum Matt thermostaatkraan, handdouche en hoofddouche (Dornbracht) en de Assist planchetten voor de dispensers (Alape). Het Acanto toilet is Rimfree® en is gecombineerd met de DuoFresh geurzuivering, wat zorgt voor een altijd frisse lucht rondom het toilet, en de Sigma50 bedieningsplaat, waarvan Judith het front voorzien van een koraalgroen natuursteen zelf ontworpen heeft (Geberit).