Blog

Hallo, wij zijn MIES PR

  • 1 juni 2022

PR agency for interior brands.

Bevlogen, flexibel, persoonlijk contact, honger naar kennis, no-nonsens, snel en veel plezier… we vallen gelijk maar met de deur in huis. Dit zijn wij!

Opgericht in 2007 werken wij sindsdien gedreven en nauw samen met prachtige, nationale en internationale interieur- en designmerken. Als exclusief PR bureau voor de interieurbranche vervullen wij de rol van intermediair tussen onze klanten en de media. We zetten elk gewenst middel in, van persbericht tot event, van productpresentatie tot persreis alsook mediaplanning en -inkoop; alles om een warme relatie tussen onze interieurmerken en de media te creëren. 

Trots
We zijn trots op onze waardevolle relaties met de media, stylisten, designers en relevante influencers. Met onze PR kennis & knowhow publiceren we impactvolle verhalen en organiseren we sprankelende events, waardoor onze merken het podium krijgen dat ze verdienen.

Authentiek
Wij geloven in authentieke verhalen en brengen deze onder de aandacht op de juiste manier, op het juiste moment, bij het juiste medium met als doel het creëren van waardevolle Free Publicity. Wij beoefenen marketing PR met enthousiasme én creativiteit. Bovendien denken we graag mee, is kennis over de inhoud, het merk en het product voor ons belangrijk en bouwen wij graag samen aan een mooie toekomst voor onze opdrachtgevers.

Waar kan je ons voor inzetten?
Waar de grens tussen Marketing en Public Relations precies begint of eindigt is niet altijd eenduidig. En laten wij nu deze flexibiliteit heerlijk vinden! Je kunt ons inzetten voor Marketing PRmediaplanning en media-inkoop, maar ook voor digitale communicatie, zoals e-nieuwsbrieven, advertorials, blogs alsook de strategie, creatie en beheer van de social mediakanalen Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. 

Marketing PR
Dit is waar bij ons alles begint. Wij zijn thuis in zowel de B2C als B2B markt. Denk naast consumentenmedia ook aan de vakmedia, architecten, stylisten, freelancers en andere influencers binnen het interieursegment. Wij kunnen het volgende hierin voor je betekenen: PR consultancy, strategie en uitvoering; schrijven van persberichten, persinformatie, trendberichten en interviews; product- en merklanceringen; influencer marketing; perspresentaties, persevents en persreizen; redactiemeetings; contacten leggen en onderhouden met pers en relevante relaties; bijhouden van en inspelen op redactionele planningen; opvolging persaanvragen, copywriting NL & vertalingen ENG/DE-NL; productplacement en sponsoring; beursondersteuning en partnerships met media. Maandelijks of per kwartaal rapporteren wij de behaalde output. Je wilt per slot van rekening ook weten wat onze PR jouw merk oplevert!

Nieuwsgierig naar meer? Op onze site vind je een overzicht van behaalde publicaties en klanten. Maar wij hebben ook een informatieve bedrijfspresentatie, waar je aanvullend een goed beeld krijgt van onze persreizen, -events, masterclasses en samenwerkingen. 

Benieuwd hoe onze samenwerking met jou eruit zou kunnen zien? Let’s get connected!