Blog

Inchecken in je eigen hotelbadkamer

  • 16 maart 2017

Niets is zo ontspannen als uitgebreid badderen in een chique hotel. Modern design, bijpassende accessoires, ultiem comfort en rijke verzorgingsproducten. Geef toe, wat zou het heerlijk zijn om dit hotelgevoel ook thuis te creëren. Dat kan! Hotel design is steeds makkelijker beschikbaar voor de consument. Alsof je in een fijn hotel bent, maar dan met het gemak van thuis, waar alles z’n eigen plekje heeft.

Gelukkig is een hotelbadkamer thuis niet meer alleen weggelegd voor mensen met een hele dikke portemonnee. Op de consumentenmarkt zijn inmiddels genoeg mooie toepassingen te vinden, die de badkamer thuis omtoveren tot een thuisspa. En een grote verbouwing is niet nodig om deze sfeer te bereiken. Wij zetten een aantal mooie toepassingen voor je op een rij, die allemaal zonder breken en slopen te realiseren zijn.

Het wasmeubel
In hotelbadkamers zie je steeds vaker uitgesproken sanitair design. Bijzondere materialen en vormen worden populairder. Iets dat je thuis ook heel goed door kunt voeren en meteen zorgt voor een hotelachtige sfeer. Waskommen van Alape zijn gemaakt van geglazuurd staal. Hierdoor zijn ze slagvast, kleurecht, duurzaam en heel precies. Perfect dus voor intensief gebruik in hotelkamers, maar ook prachtig voor thuis. Het merk kent verschillende type waskommen, waardoor er altijd wel één te vinden is die past bij jouw stijl en smaak. Zo past Folio bij een delicate stijl, waarbij de waskom en het bijbehorende meubel een homogene eenheid zijn. Liever een stoerder exemplaar? Dan past de rechthoekige waskom Stream van Alape perfect in jouw badkamer. Een in het oog springende basisvorm die op alle vlakken voldoet aan de moderne architectuur en techniek.

Folio_grey_fossil_091

Wastafel Folio | Alape

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2015-05-18 om 12.33.46

Wastafel Stream | Alape

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toilet
In hotels zie je het al geregeld, maar ook steeds meer consumenten kiezen thuis voor een douchewc. De AquaClean Mera Comfort van Geberit zorgt voor luxe en comfort in jouw badkamer. De deksel gaat automatisch open en de toiletzitting wordt voor je verwarmd. Met een druk op de knop geeft de WhirlSpray je billen een warmwater douche. En de warme luchtföhn zorgt vervolgens voor droge billen. Het doorspoelen is muisstil en de geurzuivering in het toilet voorkomt vieze luchtjes. Deze douchewc ziet er ook nog eens mooi uit. Kortom: een blikvanger voor jouw hotelbadkamer!

2015-bathroom-06-i-aquaclean-mera-chrome-sfeer

AquaClean Mera douchewc | Geberit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douche
Een inloopdouche past precies in een badkamer die luxe en comfort uitademt. Geen hoge instapranden, lekker veel ruimte en prachtig om te zien. Niet zo gek dus dat inloopdouches steeds populairder worden. Hierdoor verdient de douchegoot wel wat meer aandacht, deze is in een inloopdouche immers goed zichtbaar. Geberit ontwikkelde douchegoten die door hun strakke design en eenvoudige reiniging heel geschikt zijn voor hotelbadkamers.

2015 Bathroom 01 CleanLine60 V2 feet_bigview

Douchegoot CleanLine | Geberit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015 Bathroom 01 H CleanLine60 Ad visual B2C_bigview

Douchegoot CleanLine | Geberit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accessoires
Misschien wel de makkelijkste truc om jouw badkamer een luxueuze uitstraling te geven, is zorgen voor accessoires die matchen. Geen allegaartje aan bakjes en houders, maar eenheid en rust. Geesa heeft onder andere een volwaardige Hotel collectie, waardoor bijpassende accessoires vinden nog nooit zo gemakkelijk was. Handdoekplateaus, (bad)grepen, zeepdispenser, planchet, toiletrolhouders en een dubbel haakje: slechts enkele items uit de collectie. Juist de gunstige prijs van deze collectie maken de accessoires uiterst geschikt voor de badkamer thuis. Door het design en de functionaliteit creëer je een echte hotel sfeer in jouw thuisbadkamer.

hotel-bathroom-hotel-collection_lr

Hotel accessoirecollectie | Geesa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder hakken en breken
Het mooie van al deze toepassingen die we hierboven met je deelden, is dat ze te realiseren zijn zonder te hakken of te breken in jouw huidige badkamer. Natuurlijk heb je wel wat vierkante meters nodig, maar slopen om aan- en afvoerleidingen te (ver)leggen is niet per se nodig. Neem bijvoorbeeld de Monolith serie van Geberit: leidingen worden prachtig verwerkt achter een elegante behuizing van glas en geborsteld aluminium. Esthetisch veel mooier dan klassieke opbouwreservoirs en eenvoudig te installeren. En deze handige oplossing is er dus voor wc en wastafel.

Bathroom 06 Detail Monolith

Monolith wc- en wastafel module | Geberit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014 Bathroom 5_B Monolith Plus_bigview

Monolith Plus wc module | Geberit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met al deze toepassingen is jouw hotelbadkamer thuis dichterbij dan ooit. Wat je nu zelf nog moet doen? Een stapel fluffy handdoeken aanschaffen en iedere week een avond met een groot kruis in je agenda reserveren: me time in de badkamer!